PODIJELI

Jedan od najpopularnijih pjevača na estradi Aca Lukas, stao je u odbranu Jelene Karleuše nakon što su u javnost procurile golišave fotografije Jelene Karleuše, za koje se sumnjiči da je plasirao Ognjen Vranješ.

“Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se Jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe!!! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci!!! Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili su indijančine”, počeo je Lukas.

“Muškarci koji se i pored toga što znaju da pravi muškarci nikada ne udaraju nikako, a kamoli nisko, na žene, i koji se trude iz petnih žila da dokažu to što bi željeli da rade sa njom a nisu, i to ni manje ni više nego javnosti , e ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboljeli od kompleksa niže vrijednosti, i nisu nikakvi mangupi, “ni sa ove ni sa one strane Drine” (kako pročitah neki dan u jednoj nebuloznoj izjavi nekog fudbalera, koji hoće da bude mangup), oni su samo mangupi, za u Drinu!!! Sramota”, dodao je.

PODIJELI