PODIJELI
DENVER, CO - JANUARY 22: Nikola Jokic #15 of the Denver Nuggets and Jusuf Nurkic #27 of the Portland Trail Blazers exchange a hug after the game between the two teams on January 22, 2018 at the Pepsi Center in Denver, Colorado. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2018 NBAE (Photo by Garrett Ellwood/NBAE via Getty Images)
Košarkaš Denver Nuggetsa Nikola Jokić izabran je u prvu petorku za predstojeći All-Star.
 
Srbijanski košarkaš će po treći put u karijeri igrati na 70. utakmici najvećih zvijezda, prvi put kao starter, što i nije iznenađujuće ako se uzme u obzir kakve partije pruža.
 
Sada kada je Jokić u centru pažnje, američki novinar Harrison Wind podijelio je zanimljivu priču u kojoj se spominje i naš Jusuf Nurkić koji je na početku NBA avanture igrao upravo za Nuggetse.
 
Prije tri godine je navodno trener Nuggetsa Mike Malone vodio razgovor sa srbijanskim centrom koji mu je došao “suznih očiju”, i to jer je frustriran što saradnja sa Nurkićem ne funkcioniše.
 
Nakon što je Nurkić trejdovan, Jokić je u potpunosti progirao i trenutno je jedan od najboljih na svijetu.
PODIJELI