PODIJELI

Danas je za portal Sportske.ba govorio kapiten Veleža Denis Zvonić. Ovaj fudbaler, kao i svi bh. sportisti željno očekuje nastavak sezone, ali naravno kad se steknu uslovi. Pandemija koronavirusa je zahvatila cijelu Evropu, te nije poznato kada će, i hoće li se ikako nastavljati Premijer liga.

 

Upravo je na ovu temu imao šta reći i kapiten Rođenih, koji je rekao da se pridržava mjera zabrane, te da radi individualne treninge:

”Dobili smo plan individualnih treninga sto nam je šef pripremio, radimo koliko je to moguće i kako ko može u ovakvoj izolaciji, a na nama je da radimo treninge u kući ili u dvorištu da koliko toliko držimo formu.”- rekao je Zvonić i nastavio:

”Nadam se da će ovo brzo završiti sto se tiče virusa, pa da se možemo okrenuti treninzima i utakmicama. Čekat ćemo informacije iz NFSBiH, a iskreno se nadam da će se nastaviti prvenstvo. Naravno da će pauza uticati na nas igrače, ali šta je tu je, viša sila u ovome trenutku. Samo neka se ovo što prije završi pa da se možemo vratiti normalnoj svakodnevici, treninzima, utakmicama i da radimo ono što najbolje znamo i što volimo, a to je fudbal”-dodao je kapiten Rođenih.

 

(Semir Tikveša/Sportske.ba)

 

PODIJELI