PODIJELI

Bijesni Nurmagomedov je, nakon što je pobijedio Irca preskočio ogradu da bi se sukobio sa Dilonom Denisom iz tima McGregora u publici.

U sve su se uključili i iz Dagestanovog tima, nastao je haos i čak je McGregor dobio udarac u potiljak dok je još bio u oktagonu.

Za to vrijeme, obezbeđenje je pokušavalo da smiri Nurmagomedova. Predsjednik UFC Dana White rekao je da su učesnici u incidentu uhapšeni i da im prijete krivične prijave.

“Mnogo loših stvari se desilo i to ne bi trebalo da se događa. Khabib je skočio na jednog od Konorovih momaka i nastao je pakao. Ne znam ni šta da kažem trenutno. Zgrožen sam zbog svega”, rekao je posle svega White.

McGregor je dobro, ali pobješnjeli Nurmagomedov je, nakon što je pobijedio Irca preskočio ogradu da bi se sukobio sa Dilonom Denisom iz tima McGregora u publici.

“Bog zna šta će Državna sportska komisija u Nevadi da uradi Nurmagomedovu i njegovima. Mislim da su borci. Hoće li oni ikada više dobiti vizu? Ima mnogo mogućih kazni, onih koje i dalje ne shvataju”, kaže White.

Bivši UFC borac Michael Bisping kaže da ovakav incident može da bude povod za oduzimanje titule Nurmagomedovu. Bisping kaže da je Rus odradio sjajan posao u oktagonu, ali da je uništio svoju reputaciju poslije toga.

“Potencijalno je izgubio svoju titulu, jer će da se suoči sa krivičnom prijavom. Suspenzijom ili povlačenjem vize. Ovo je nevjerovatno. Uništio je svoje zaveštanje ako mene pitate. Veliki sam njegov navijač, ali ovo što smo videli je neoprostivo., Nurmagomedov očito nije svjestan kakvu je grešku napravio.

PODIJELI