PODIJELI

Tuga i nevjerica bila je jasna na licu mladog Zadranina. Ostao je ležati i lupao po travi nakon propuštenih 3-1 u dvije minute sudijske nadoknade. No pošta jutro poslije možda mu je promijenila raspoloženje

Stigla je utjeha Dominiku Livakoviću. Na računu za telekomunikacijske usluge na njegovoj adresi ispisana je poruka:

“Pobjeđujemo u Milanu!”, u potpisu – poštar

Objavila ga je na svom Instagram storyju zanosna brineta, dugogodišnja djevojka Dominika Livakovića, Helena Matić, prenosi portal 24sata.hr.

Podsjetimo, golman Dinama bio je utučen nakon remija sa Šahtarom u Maksimiru (3-3). Sjajnu je utakmicu odradio mladi golman “modre” momčadi, no nije bilo dovoljno da bi se sačuvala sva tri boda u Zagrebu. Pad koncentracije koštao je ‘modre’ pobjede.

Prva dva gola nisu ga uspjela pokolebati, a siguran je stao i pred posljednji udarac Šahtara, onaj Tetea iz penala u tragičnoj 98. minuti. Bacio se Livi u svoju lijevu stranu, još je jednom pokazao svoje znanje, no šut Šahtarovog igrača bio je prejak i lopta je prošla ispod golmana zagrebačke momčadi.

Tuga i nevjerica bila je jasna na licu mladog Zadranina. Ostao je ležati, udarao gol liniju, onu koja je Maksimiru otkinula dva boda i gotovo sigurno proljeće u Europi. Zatim se ustao, zapljeskao tribinama, a potom se uhvatio za glavu i gledao u prazno u potpunom šoku i nevjerici. Rekao je i sam:

– Spustio sam glavu i nisam slušao ni ništa u svlačionici, ne znam što je trener rekao, nisam ga čuo. Kako zaspati? A nikako. Ne znam što reći nakon svega. Hvala navijačima na podršci, bilo je divno igrati u ovakvoj atmosferi – sjetno je konstatirao Livi.

PODIJELI