PODIJELI

Nakon reprezentativne pauze ovoga vikenda ponovo se igraju susreti Premijer lige BiH. NS BiH odredio je sudije za 8. kolo.

Ermin Sivac iz Zenice dijelit će pravdu na derbiju starih rivala Veleža i Željezničara, dok će uz aut linije stojati Arnel Novalić i Aleksandar Smiljanić. Četvrti sudija je Goran Paradžik, a dodatni suci su Elvis Mujić i Aleksandar Njegomirović.

Sloboda u Tuzli dočekuje Borca, a taj meč povjeren je Frani Jeliću. Asistirat će mu Bojan Maksimović te Jure Musa, dok je četvrti sudija Miloš Gigović.

Radnik u Bijeljini dočekuje Zrinjski. Pravdu na ovom susretu dijelit će Admir Šehović, a uz aut linije stojat će Senad Ibrišimbegović te Enes Đozić. Dragan Petrović je četvrti sudija, dok su dodatni suci Adis Mulahasanović i Haris Kaljanac.

Vladimir Bjelica sudit će na susretu Čelika i Mladosti, dok su pomoćnici Stefan Tešanović te Moamer Čaušević. Četvrti sudija je Mateo Musa.

Sarajevo na Koševu dočekuje Zvijezdu 09. Utakmicu sudi Sabrija Topalović iz Zenice, Boris Dujmović i Strahinja Vuković su pomoćne sudije na ovom meču, dok je četvrti sudija Danijel Bojo.

PODIJELI