Connect with us

Fudbal

“Koje p**** mile Fadile se žalite na vrućine, a kada sam ja po…”

Objavljeno prije

,

FOTO: Facebook

Karizmatični hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević u posljednje je vrijeme aktivan na društvenoj mreži Facebook, a njegove objave nailaze na oduševljenje javnosti.

Prenosimo vam zanimljivu priču našeg Ćire:

“Koje p**** mile Fadile se žalite sada na vrućine, a kada sam ja po još većim temperaturama gutao pustinjski pjesak u Iranu govorili ste da je Ćiro otišao uzeti lake pare.

Uzeo sam ja pare, to je istina, ali nisu bile lake… Pratim i sada situaciju u njihovoj reprezentaciji i drago mi je da su odlučili zadržati našeg Skočića na izborničkoj funkciji, ali bojim se da si nisu napravili uslugu sa cijelim tim cirkusom koji su pokrenuli oko toga. To će im, čini mi se, kompromitirati rezultat.

Isto griješi i Maroko s mojim Vahom. Pa gdje češ, budalo jedna, mijenjati selektora koji te odveo na Svjetsko Prvenstvo?! Ja znam da bi oni sada najradije postavili nekog svoga, i sam sam se često našao u tim situacijama, ali ne ide to tako, a raja to osjeti i zna. Što se tiče mog angažmana u Iranu, bilo mi je lijepo i publika me toliko dobro prihvatila da su me nakon utakmica znali bacati i po nekoliko metara u zrak, a moj prijatelj Židak koji me jednom prilikom posjetio to nije mogao gledati od straha pa je sjeo na pod i zavapio da prestanu… ‘Ubit ćete nam Ćiru!’, rekao je vidno uplašen da će ostati bez nekoga o kome je mogao napisati što god je htio.

Ja sam, međutim, u svemu tome uživao, a podnosio sam i na početku spomenute vrućine i pijesak. Ono zbog čega sam otišao, a što me stvarno moglo ubiti da sam slučajno ostao sve do pojave ove nove boleštine, to je što su me uvijek ljubili direktno u usta. Nakon utakmice svi navijači sa tribina zaletili bi se na teren i krenuli me ljubiti u usta, a među njima – barem to tada tako bilo, ne znam kako je sada – niti jedna žena…

‘Ćiro pederu!’, rekao sam sam sebi i vratio se.”

NAJČITANIJE