PODIJELI

Predsjednik Bayerna Herbert Hainer danas je za njemački Sport1 komentarisao skandal koji potresa njegov klub, a kojem se u ovom trenutku ne nazire kraj. Štoper Bayerna Lucas Hernandez ima vremena do 19. oktobra riješiti sve probleme sa zakonom. Ukoliko ne uspije sve riješiti do tog datuma, prijeti mu čak i izdržavanje zatvorske kazne.

Sud u Madridu naložio je zvijezdi minhenskog kluba da se dobrovoljno javi u zatvor kako bi odradio kaznu zbog toga što je prekršio zabranu prilaska koju mu je sud odredio prema njegovoj bivšoj partnerici.

Cijela situacija ozbiljno je zabrinula čelnike Bayerna jer se radi o najskuplje plaćenom nogometašu u historiji bavarskog kluba. Podsjetimo, Francuz je prije dvije godine potpisao ugovor s najtrofejnijim njemačkim klubom do ljeta 2025., a Atletico, bivši Hernandezov klub, dobio je odštetu od vrtoglavih 85 miliona eura.

“Što se nas tiče, to je njegova privatna stvar. On će sigurno otići u Madrid onda kad to mora učiniti, a kasnije ćemo vidjeti kako da iz ove situacije izvučemo najbolje”, rekao je Hainer za Sport1 nakon što se dugo čekalo njegovo obraćanje.

Hernandez je putovao u Miami sa svojom partnericom, nakon što im je sud odredio zabranu prilaska jedno drugome nakon ranijeg sukoba. Ne samo da su putovali zajedno nego su podijelili i fotografije s putovanja koje dokazuju da su se vjenčali u Las Vegasu, ignorirajući tako zabranu prilaska, prenosi Index.

To je Hernandezu treći prekršaj te vrste, pa je sud odbio sve dosadašnje žalbe, a španjolski As piše da je ostala još samo jedna. Sukladno tome, Hernandez će 19. listopada biti službeno obaviješten da mora u zatvor na šest mjeseci.

PODIJELI