PODIJELI

Preostale dvije utakmice 11. posljednjeg kola prvog dijela sezone Lige 12 za žene igrat će se u srijedu 8. januara. Ekipa Ženskog košarkaškog kluba Konjic ugostit će u dvorani Konjičanka ekipu Ženskog košarkaškog kluba Play Off iz Sarajeva, bivšeg prvaka BiH za koju nastupa Azra Nikšić nekadašnja igračica Konjica. Utakmica se igra u 18 sati u Konjicu. Pred posljednju utakmicu u polusezoni ekipa Konjica ima skor od dvije pobjede i osam poraza i nalazi se na devetom mjestu na tabeli, dok je Play Off na petom mjestu sa skorom od šest pobjeda i četiri poraza.

Druga preostala utakmica 11.kola igra se u Novom Gradu  gdje se sastaju domaća Sloboda i Jedinstvo Dženex iz Tuzle, a utakmica se igra također u srijedu 8.januara sa početkom u 18 sati.

Sa ove dvije utakmice neće biti završen prvi dio sezone jer Mladi Krajišnik treba da odigra još tri utakmice koje nisu igrane u dogovorenim terminima zbog dugovanja kluba iz Banja Luke prema Košarkaškom savezu BiH, a utakmice će se igrati u terminima između redovnih kola.

Enver Nimanović/Sportske.ba

PODIJELI