PODIJELI

Za kratko vrijeme Ismet Sejfić, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, postao je ljubimac navijača crnogorske Sutjeske. Iz utakmice u utakmicu u dresu ekipe iz Nikšića naš centar pruža sve bolje partije. Ismet je bio glavni krivac što je crnogorski tim u okviru desetog kola Druge ABA lige porazio Široki Brijeg rezultatom 82:73.

Svojim igrama i zalaganjem ispod obruča Sejfić je stekao i simpatije sportske javnosti u cijeloj Crnoj Gori, tako da je nakon pobjede protiv bh. prvaka Ismet krasio naslovnice novina i portala. Ismet Sjefić nadskočio Široki Brijeg samo je jedan od naslova u današnjim novinama u susjednoj zemlji.

– Naravno da mi gode pohvale Crnogoraca. Protiv Širokog Brijega sam odigrao najbolju utakmicu u dresu Nikšićana. Postigao sam 19 koševa i tome dodao još šest skokova i jednu asistenciju. Uvijek može bolje. Iz utakmice u utakmicu cijela ekipa diže formu i to nas posebno raduje. Do sada smo ispunili sve planove koje je Uprava postavila pred nas. Dugo ću pamtiti utakmicu protiv Širokog. Cijela dvorana je ustala , nagradila me aplauzom i skandirala moje ime. To su trenuci za koji živi svaki sportista – ističe Ismet Sejfić koji ugovor sa Sutjeskom ima do kraja sezone.

Odlični košarkaš koji je visok 208 centimetara nada se da će se naći na spisku bh. reprezentacije za utakmice u februaru naredne godine. Košarkaški Zmajevi se za plasman na EP bore s Grčkom, Latvijom i Bugarskom.

– Mislim da imamo realne šanse za plasman na EP. Ne smijemo podcijeniti protvinika i u svaku utakmicu moramo ulaziti maksimalno motivirani i skoncetrisani. Nema laganih protivnika. Nadam se da ćemo uspjeti napraviti dobre rezultate kao košarkašice. Poslije pobjede protiv Rusije slavio sam nekoliko sati. To je odlična stvar za košarku u našoj zemlji i vjerujem da će se publika još više vratiti u dvorane i da će nam biti velika podrška u utakmicama u 2020. godini – kaže Sejfić.

PODIJELI