PODIJELI

Miloš Kostić od danas i službeno više nije trener Željezničara budući da je sporazumno raskinuo ugovor sa najtrofejnijim bh. klubom.

“Na današnjem treningu, Kostić je došao da se oprosti sa igračima, a umjesto oproštaja, zasuo je igrače uvredama da su pi*de i da su ga izdali, te da su mu radili o glavi i da nemaju karaktera. Igrači su poslije ovog incidenta ostali u šoku, ali su zato navijači se umalo fizički obračunali sa Kostićem. Obezbjeđenje na stadionu Grbavica je jedva uspjelo da ga izvuče sa stadiona i strpa u auto. Dok su ga vodili prema autu on je vikao sve najgore igračima”, ispričao je za “Sportske” izvor blizak klubu koji je prisustvovao ovom incidentu na Grbavici.

Sudeći po ponašanju, Kostić je pokazao manjak trenerske kompetencije i višak primitivzma i loše namjere. Želju su vodili mnogi treneri sa više ili manje uspjeha, a nijedan se nije od kluba oprostio na ovako drzak i bezobrazan način.

Dodajmo da je Kostić klupu Plavih sa Grbavice napustio poslije tri vezana poraza u kojima nije postigao niti jedan pogodak od toga dvije na domaćem terenu.

PODIJELI