PODIJELI

Reprezentacija BiH protiv Grče 24. februara igra meč kvalifikacija za košarkaško Evropsko prvenstvo.

Karte za utakmicu su prije nekoliko dana puštene u prodaju, a danas se KSBiH oglasio saopštenjem u kojem obavještavaju javnost da je u prodaju pušten i posljednji dio ulaznica za meč.

Saopštenje vam prenosimo u cjelosti:

”Poštovani prijatelji košarke, uvaženi navijači Bosne i Hercegovine, Košarkaški savez Bosne i Hercegovine ,

tehnički organizatori   kvalifikacione utakmice za EuroBasket 2021 godine, koja će se 24.02.2020.godine u 20:00 sati,  odigrati u Dvorani ”Mejdan” u Tuzli, danas (19.02.2020.)  u prodaju SU pustili posljednji, preostali dio ulaznica za ovaj veliki sportski događaj.

Zadovoljstvo nam je konstatovati da su do sada u prodaju plasirane ulaznice skoro u potpunosti prodate, što znači da će naši košarkaški reprezentativci imati veliku podršku sa tribina dvorane Mejdan, u što niti jednog trenutka nismo sumnjali.

Ovim putem apelujemo na sve gledatelje sa kupljenim ulaznicama da ranije zauzmu svoja mjesta u dvorani, te da vode brigu o malodobnim osobama, koje će u dvoranu moći ući samo sa kupljenim ulaznicama.

Prodaja preostalih ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 10,00 KM, do same utakmice biće organizirana na slijedećim ranije naznačenim lokacijama.

Iskreno se nadamo da ćete uveličati ovaj sportski događaj vašim prisustvom i bodriti naše Zmajeve do važne pobjede!”

PODIJELI