PODIJELI

Poslije historijskog uspjeha za bh. plivanje, Lanu Pudar, osvajačicu zlatne i dvije srebrne medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu u plivanju, ugostili su generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman i Muamer Hadžović, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

“Mnogo sam ponosna na te rezultate. Ostvarila sam svoj san. Drago mi je da se sav rad i trud prethodnih mjeseci isplatio. To mi je i znak da sam u dobroj formi pred Olimpijske igre.”, kazala je 15-godišnja Lana te dodala kako bi voljela osvojiti i neku od medalja, ali da ne smije ništa obećati.

“To je nešto o čemu svaki sportista sanja, ali moj prvi cilj je ući u u polufinale.”

Generalni direktor BH Telecoma je bio izuzetno sretan i ponosan što je Lana Pudar danas u BH Telecomu.

“Posebno je zadovoljstvo što smo danas organizovali Lanin prijem i čestitali joj na svim fenomenalnim rezultatima. Impresivno je i da je na plivačkom mitingu u Zagrebu prošle godine Pudar oborila rekord star 11 godina u disciplini 100m delfin. Našoj Lani, jednoj od najmlađih učesnica na Olimpijadi u Tokiju, želimo puno uspjeha. Svojim nevjerovatnim nastupom na EP naša šampionka se pridružila najvećoj BH Telecom porodici uspješnih bh. sportista, klubova i reprezentacija.”, istakao je Kahriman i poručio da će BH Telecom biti još snažnija podrška Lani i svim njenim budućim uspjesima.

PODIJELI