PODIJELI

Ivan Krstanović se, bez dileme, ubraja među najveće legende HNL-a. Iako je na pragu 40. godine, ovaj napadač Slaven Belupa i dalje ruši rekorde u hrvatskom prvenstvu.

Sa dva pogotka koja je postigao Hajduku se izjednačio sa Miljenkom Mumlekom na vječnoj listi strijelaca, obojica su na četvrtom mjestu sa 106 golova, a na tome nema namjeru ostati.

Krstanović je u međuvremenu dao veliki intervju za Index.hr u kojem je govorio o svojim počecima u HNL-u, epizodi u Dinamu, a dotakao se i reprezentacije Bosne i Hercegovine za koju je u prošlosti upisao jedan nastup. U prijateljskoj utakmici.

Kasnije kada je igrao za Dinamo želio ga je i Safet Sušić, međutim on se opredjelio za – Hrvatsku. Debi ipak nikada nije dočekao.

“Ne žalim ni za čim i zadovoljan sam karijerom koju sam ostvario. Safet Sušić zvao me nekoliko puta u reprezentaciju BiH, a Slaven Bilić uručio mi je poziv da budem na širem popisu Hrvatske. Nisam se dvoumio niti sekunde, čekao sam Hrvatsku, maštao sam o tome. Da sam prihvatio poziv iz BIH sigurno bih napravio bolju karijeru, ali nije mi nimalo žao. Bilićev poziv bio je ogromna čast i jedna od ljepših uspomena u karijeri”, rekao je Krstanović.

PODIJELI