PODIJELI

Neymar je htio napustiti Paris Saint-Germain i ovoga ljeta vratiti se u Barcelonu, ali je poslije dugih i napornih pregovora ipak ostao u Parizu nakon kraja prijelaznog roka.
Navodno, transfer je stopirao Ousmane Dembele, koji nije htio ići u drugom smjeru – iz Barcelone u PSG, prenosi index.

Francuski ofanzivac držao je konce cijelog posla u svojim rukama i nije htio biti dio zamjene, nego mu je namjera izboriti se za status u Barceloni. To je bio jedan od ključnih razloga zašto se povratak Neymara u dres španskog prvaka nije dogodio, prenosi francuski L’Equipe.

Problematični Dembele, koji nikad nije opravdao očekivanja u Barceloni, ne želi napustiti katalonski klub. To je, kaže, “njegova sredina iz snova” iako će ove sezone biti u drugom planu, pogotovo od dolaska Antoinea Griezmanna na Camp Nou. U klubu ga baš i ne vole, a poznatiji je po problematičnom ponašanju izvan terena nego po dobrim igrama.
Kašnjenja na trening zbog noći provedenih igrajući videoigre, nepoštivanje klupskog pravilnika i nejavljanje klupskim doktorima za povrede samo su neki od primjera zašto Francuz nije omiljen u Kataloniji.
Međutim, koliko je 22-godišnjak optimističan najbolje govori to da želi ostati u ekipi, izboriti se za svoju šansu i kasnije osvojiti Zlatnu loptu.

PODIJELI