PODIJELI

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac je odmah po dolasku na “Emirates” ‘kupio’ sve navijače Arsenala. Pogodio je u zvaničnom debiju protiv omraženog Chelseaja, a klasu je potvrdio požrtvovanim nastupima i odličnim prodorima s lijeve strane.

Zvanični site londonskog kluba objavio je vrlo zanimljiv intervju u kojem su na blic pitanja odgovarali upravo bh. reprezentativac i njegov kolega iz odbrane Shkodran Mustafi. Dvojica defanzivaca Topnika su jedan drugome postavljali kratka pitanja, te su se, osim fudbalskih, dotakli i tema iz sfera muzike, svakodnevnog života i rane mladosti.

Mustafi je otkrio da je Petr Cech najpametniji pojedinac u svlačionici Arsenala, dok je Sead odgovorio na pitanje: “Ko je veća legenda, Biggie ili 2Pac?”

Bh. reprezentativac se nije dvoumio niti jedne sekunde, te je glasno izgovorio: “2Pac”. Poznato je da je popularni Seo ljubitelj naše narodne muzike, a očito mu ni hip-hop nije stran.

Otkrio je i da je prvi koncert na koji je otišao bio nastup njemačkog repera Bushida. Također, u zanimljivom razgovoru s Mustafijem otkrio i da je njegov prvi posao bio u supermarketu.

“Bio sam zadužen za slaganje pizza u frižiderima”, priznao je Kolašinac.

Ljubimac navijača bh. reprezentacije danas zarađuje milione, jedan je od najplaćenijih fudbalera Topnika sa sedmičnom platom od 140.000 funti.

PODIJELI