Connect with us

Fudbal

Mamić pokreće biznis: U Dinamu je prodavao igrače, u BiH će…

Objavljeno prije

,

Foto: Screenshot

Zdravko Mamić drmao je hrvatskim nogometom dok nije došla presuda za izvlačenje 116 miliona kuna iz Dinama pa se od hrvatskog pravosuđa sklonio u susjednu Bosnu i Hercegovinu, gdje je slobodan čovjek. Mamić, po svemu sudeći, i dalje ima velik utjecaj u hrvatskom nogometu (nedavno se pohvalio da je doveo Petra Bočkaja u Dinamo), no u BiH se bavi i drugim stvarima. Mamić je prvo boravio u međugorskom hotelu Villa Regina, no onda je odlučio sagraditi veliku kuću u mjestu Hrašljani pokraj Ljubuškog.

– Mamić vam neće živjeti u toj kući, on je sebi kupio u Međugorju stan u blizini hotela “Leone” i njemu se iz Međugorja ne ide. Tu će stanovati njegov brat Zoran sa svojom porodicom, a investitor te kuće je Zdravkov sin Mario – rekli su upućeni sugovornici za Slobodnu Dalmaciju.

A sada, 15-ak kilometara od kuće, u mjestu Zvirovići, Mamić gradi fotonsku solarnu elektranu. Završetak radova predviđen je za 1. septembra ove godine, prenosi Večernji list.

– U Dinamu je prodavao igrače, a ovdje će prodavati struju iz solarne energije “Elektrobosni”. On uvijek nešto prodaje – kažu mještani.

A postoje dokazi da Mamić još uvijek prodaje igrače. Nacional je nedavno objavio da je Šibenik za transfere Denija Jurića i Marka Bulata dao 600.000 eura za posredničke usluge. Novac je uplaćen na račun tvrtke DI & DŽ iz Mostara, braće Ivice i Damira Džidića koji su bliski s Mamićem. Slobodna piše da su braća Mamić s Ivicom često viđeni u javnosti. Braća Džidić bogati su i utjecajni, imaju više benzinskih postaja, Arena fitness centar, noćni klub Taboo u kojem je Mamić snimljen na zabavama…

NAJČITANIJE