PODIJELI

Ekipa Ole Gunnara Solskjaera igra prilično dobro od povratka nakon stanke, osvojila je deset od mogućih 12 bodova. United je u dobroj poziciji da izbori plasman koji sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka, a ekipa se plasirala i u polufinale FA kupa.

”Jasno je da je Liverpool i dalje u velikoj prednosti u odnosu na United, bodovna razlika sve govori. Naravno, tu je i City. Međutim, ne mislim da su te ekipe nedostižne za United”, izjavio je Paul Scholes za BBC nakon jučerašnje pobjede Uniteda protiv Bournemoutha (5:2).

”Prije smo govorili o tome da Unitedu treba još pet igrača da bi se nadmetao s najboljima, ali sada bih rekao da su im potrebna tek dva. Treba nam klasični centralni napadač i još jedan stoper koji bi igrao u paru s Maguireom. Lindelöf nije loš, ali njegov nedostatak brzine ne pomaže Harryju u nekim situacijama. Njemu bi odgovarao fizički dominantan stoper, kao što su bili Jap Staam ili Rio Ferdinand. Cijela ekipa bi od toga profitirala”, zaključio je nekadašnji engleski reprezentativac.

PODIJELI