PODIJELI

Conor McGregor je spreman za revanš sa Habibom Nurmagomedovom, a otišao je toliko daleko da je njihov dvoboj uporedio sa kultnim filmskim između Rocjkyja Balboe i Ivana Drage.
McGregor je u povratničkom meču nakon godine i po pauze nokautirao Donalda Cerronea nakon samo 40 sekundi, te je najavio kako se želi revanširati za poraz od Habiba zbog kojeg je i napravio veliku pauzu.

Iako iz Nurmagomedovovog tabora nisu oduševljeni idejom i na sve načine pokušavaju izjbeći revanš što je nakon borbe iz oktobra 2018. godine i sam Habib izjavio, Conor je spreman boriti se i u Rusiji.

Podsjetimo, Habib je na skoru 28-0 i naredni meč ima protiv Tonyja Fergusona. Habib je najavio kako u slučaju pobjede želi odraditi 30. borbu u Rusiji i na taj način završiti karijeru.

Conor je izjavio kako je spreman biti taj 30. protivnik, no istakao je kako bi on u tom dvoboju imao podršku ruskih navijača.

“Volim Rusiju i Ruse. Bio sam u Moskvi nedavno, Rusi su velika nacija. Mnogo vole MMA, mnogo vole mene”, rekao je Conor i nastavio:

“Borba između Habiba i mene bi bila kao iz filmova o Rockyju. Spreman sam za to iako znam da je Dana White iz Las Vegasa i on želi tu borbu ponovo tamo. Ja sam ipak za to da se borimo u Moskvi jer me ljudi tamo vole viš nego Habiba. Ja sam više Rus nego on”, poručio je McGregor.

PODIJELI