PODIJELI

Mladi fudbaler Slobode, Armin Hodžić, na meti je FK Sarajevo. Navodno je njegov menadžer AHmed Hasanović boravio u Sarajevu i razgovarao sa Sabrinom Buljubašić.

Kontaktirali smo gospodina Hasanovića, koji je dao izjavu za Sportske.ba i demantovao pomenute priče, ali nije krio činjenicu da za Hodžića postoji interes brojnih klubova.

“To je jako ružno. Na taj se način ne radi. Ne vjerujem da se može tako nešto pričati. Ne znam je li namjera, nepsretnost, ali nije ispalo fino. Armin ima ponuda, ali to još držimo u tajnosti, kad bude sve gotovo, bit će zeleno svijetlo da se plasira u javnost. Ja sam zamolio i Sabrinu da se očituje po ovom pitanju, jer je i ona spomenuta u kontekstu njegovog transfera u Sarajevo”, rekao je Hasanović na Sportske.ba , a na pitanje generalno o karijeri Armina Hodžića i da li može napraviti iskorak kao imenjak iz reprezentacije odgovorio je:

“Iskreno, teško je o tome govoriti. Ja bih volio da napravi puno, očekujem mnogo više, ali ima još tu rada, da je veliki potencijal jeste, to je sigurno.”

(H.Z./Sportske.ba)

PODIJELI