Connect with us

Fudbal

Messi: “Ovo je moje posljednje Svjetsko prvenstvo”

Objavljeno prije

,

Kapiten argentinske nogometne reprezentacije Lionel Messi (35) najavio je prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, u kojoj će njegova reprezentacija igrati protiv Saudijske Arabije u utorak u 11 sati po našem vremenu. Messi je rekao da će ovo Svjetsko prvenstvo biti njegovo zadnje, prenosi Index.

“Ovo će sigurno biti moje zadnje Svjetsko prvenstvo i moja zadnja šansa da ostvarim san koji cijela ova momčad ima. Takmičenje se održava u drugačije vrijeme nego inače, nakon velikog broja utakmica. No uvijek je posebno igrati na njemu”, rekao je Messi.

“Nadamo se da ćemo nastaviti igrati kako smo i dosad igrali. Očekujemo tešku utakmicu protiv Saudijske Arabije jer je uvijek tako na otvaranju Svjetskog prvenstva. Svatko od nas mora se boriti sa svojom nervozom. Ako krenemo s pobjedom, bit ćemo smireniji u daljnjem natjecanju. Imamo veliku podršku, podsjeća me to na 2014. godinu kad smo došli do finala”, rekao je Messi.

Messija mnogi smatraju najboljim nogometašem svih vremena, ali naslov prvaka svijeta s Argentinom zacementirao bi mu tu titulu.

NAJČITANIJE