PODIJELI
FOTO: E. Čivić

Predsjednik Skupštine Nogometnog kluba „Čelik“ Damir Bradarac zakazao je, za četvrtak (5.janura), sjednicu ovog tijela na kojem bi se napokon trebali riješiti brojni administrativni problemi koji su nagaomilani u obom sportskom kolektivu.

Nakon više od mjesec dana provedenih u intenzivnim sastancima statutarnog ‘Komiteta za hitnost’, koji je nekoliko mjeseci ‘vodio’ klub, s uredom gradonačelnika Zenica, Neformalnom grupom građana „Za Čelik“ i grupom zeničkih privrednika dogovoren je termin naredne sjednice Skupštine NK „Čelik“.

“Iskreno se nadam da će delegati Skupštine NK ‘Čelik’ znati odgovore na izazove koji su postavljeni pred njih ovom sjednicom, nakon koje se očekuje potpuno ‘ozdravljenje’ kluba”, kaže predsjednik Skupštine NK „Čelik“, Damir Bradarac.

Na dnevnom redu sjednice su predviđene dvije trenutno najvažnije tačke za Skupštinu kluba “izbor mandatara za predsjednika Upravnog odbora NK „Čelik“”, na koju poziciju je najavljen Eldin Vrače i on bi trebao izabrati svoje saradnike u Upravni odbor.

Sjednica bi trebala imati i ‘mirovni karakter’, jer je planirano usvajanje dogovorenih promjena u Statutu NK “Čelik” u skladu s prijedlozima NGG „Za Čelik“.

PODIJELI