Connect with us

Domaći fudbal

Mirvić prihvatio ostavku Vasoskog, pa poslao poruku navijačima

Objavljeno prije

,

FOTO: FK Sarajevo

Upravni odbor FK Sarajevo na čelu sa Predsjednikom, gdin. Ismirom Mirvićem je donio odluku da prihvati ostavku Aleksandra Vasoskog kojem se ovim putem zahvaljujemo na angažmanu u našem klubu. Gospodinu Vasoskom i njegovim saradnicima, Radenku Bojoviću i Mihajlu Kostiću, želimo sve najbolje i mnogo sreće u nastavku karijere.

Ova odluka je donesena od strane Upravnog odbora zbog nezadovoljstva rezultatima u sportskom segmentu kluba, sa ciljem da se svi, u i oko kluba, ujedine i fokusiraju na utakmicu finala Kupa BiH protiv Veleža.

„Prihvatam svu odgovornost situacije u kojoj se nalazimo. Odluke koje sam donio u prethodnom periodu su napravljene sa ubjeđenjem da su najbolje odluke za Klub u tom trenutku. Rezultati u sportskom segmentu pokazuju da odluke nisu bile adekvatne i sada sam toga svjestan. U Klub sam zajedno sa svojim partnerom g. Tanom do danas investirao ogromna finansijska sredstva i spremni smo za naš grad i naš klub uložiti i 10 puta više.

Naša motivacija je danas veća nego što je bila jučer i moje ubjeđenje u potencijal Sarajeva je iz dana u dan sve veće. Ovo je moj životni angažman. Naš grad, naš klub i naša bordo porodica to zaslužuje, a prošlost i tradicija FK Sarajeva me na to obavezuje. U sljedećem periodu ćemo donijeti i nove odluke kako bi unaprijedili Klub u svakom segmentu” istakao je Predsjednik Upravnog odbora gdin. Ismir Mirvić.

NAJČITANIJE