Connect with us

BH Reprezentacija

Misimović komentarisao sukob s Bajevićem: Jedan takozvani Princ se ne treba tako ponašati!

Objavljeno prije

,

Legendarni reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović komentarisao je sinoć za N1 sukob sa selektorom Dušanom Bajevićem pred meč protiv Italije.

Podsjetimo, o njihovom fizičkom sukobu mediji su javnost obavijestili tokom utakmice protiv Italije, a nakon meča selektor Bajević je sve demantovao na press konferenciji kazavši kako su samo razgovarali.

Misimović u razgovoru za N1 nije potvrdio fizički sukob, ali iz njegove izjave između redova se može zaključiti da su medijska pisanja bila tačna.

“Šta da kažem… To je prošlost. Samo ću reći da se jedan takozvani Princ ne bi trebao tako ponašati. O detaljima ne bih pričao pošto treba gledati u budućnost. Ja sam u izjavi objasnio kako je išla procedura izbora trenera. Tu su bili Sejo Kajtaz i na početku i Ivica Osim i Dušan Bajević. Sve kako je bilo – tako sam i rekao”, kazao je Misimović.

Podsjetimo, Bajević je na Misimovića navodno nasrnuo zbog intervjua kojeg je nekadašnja desetka naše A selekcije noć ranije dala za portal Klix, a u kojem se obrušila na rad u Nogometnom savezu.

NAJČITANIJE