PODIJELI

U 19. kolu BHT PLBiH, Široki Brijeg je na Grbavici savladao Željezničar sa 2:3. Nakon meča održana je press konferencija na kojoj su se medijima obratili treneri oba tima Adin Mulaosmanović i Goce Sedloski.

“Utakmica je bila dobra, u prvom poluvremenu smo imali nešto više šansi, zasluženo smo pobijedili. Željo je veliki klub, čestitke mojim igračima”, rekao je Sedloski”, a nakon toga obratio se i Mulaosmanović.

“Ponovo nam se desilo da primimo rani gol kući. Širokom je pripalo prvo, a nama drugo poluvrijeme, u nastavku smo bili kvalitetniji. Igrači su tokom sedmice imali stomačnu virozu, Rodin i Zilić su igrali pod infuzijom. Penal ne bih komentarisao. Mogu reći da je igrač Širokog našem bočnom igraču rekao da nije bio penal”, rekao je Mulaosmanović, a zatim dodao:

“Željo mora dovesti par igrača. Ljudi koji su u klubu dat će sve od sebe da se to uradi. Počele su nam se dešavati neke stvari koje ne razumijemo. Igrači su dali posljednji atom snage s obzirom na sva dešavanja, nemam im šta zamjeriti.”