PODIJELI

Bivši trener Sarajeva Husref Musemić gost je programa N1 televizije. Tema je nedavni otkaz koji je dobio u FK Sarajevo, a dotakao se u dosadašnjem dijelu emisije i brojnih tema koje se odnose na budućnost. Nakon otkaza kontaktirali su ga i igrači.

– Dobio sam mnogo poruka od njih. Željeli su zahvaliti na saradnji i poželiti sreću. Pozdravili smo se na kulturan način. Možda se ponovo sretnemo negdje, na nekoj utakmici, u gradu, kazao je.

Neshatljivo mu je kaže i da ovako završi saradnja koja je zaista bila uspješna.

– Zašto? Pitam se i sam. Došao sam u situaciji kada smo imali pet od mogućih 15 bodova. Treneri su kasnije dolazili i zaticali klub na prvom ili drugom mjestu. To je kao da imate startnu poziciju u Formuli. Osvojili smo trofeje. Promovisali smo mlade. Igrali smo dobro. Prvi smo. Zasluženo. Mnogo je dobrih stvari. Nedavno sam potpisao novi ugovor na dvije godine. Kada smo razgovarali o produženju Sabrina Buljubašić mi je rekla dok sam prvi da me niko ne može smijeniti. A ona je sad digla ruku za smjenu. Toliko o njoj. Nije otad prošlo ni pet mjeseci, dodao je Musemić.

PODIJELI