PODIJELI

Simo Krunić više nije trener Radničkog iz Niša!

Nekadašnji trener Željezničara je uoči početka ove sezone na klupi Radničkog naslijedio Nenada Lalatovića, ali je poslije samo sedam utakmica napustio “Čair”.

Vicešampion Srbije je u Evropi ispao već na prvom koraku, poslije dvomeča sa Florom, a u Superligi je osvojio deset bodova na pet mečeva.

“Upravni odbor Radničkog odlučio je danas da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa stručnim štabom na čelu sa Simom Krunićem”, kaže se u saopštenju Radničkog.

“Rukovodstvo Radničkog nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem prvenstvu, a prije svega konceptom igre koji nije u skladu sa tradicionalnom napadačkom igrom Radničkog. Također, klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju odgovarajućeg kadrovskog rješenja koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim”, dodaje se u saopštenju.

“Više puta u prošlosti je istaknuto da rukovodstvo Radničkog zahtjeva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje na terenu i igraju na ‘gol više’ . Ukoliko nisu spremni da pokažu potrebne sposobnosti i kvalitete i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu spremni da odgovore tim izazovima”, zaključuje se u saopštenju Radničkog.

PODIJELI