PODIJELI

Utakmice Željezničara i Sarajeva u 8. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu neće biti emitovane na Arena Sportu, iako je to jučer najavljeno.

Subotnji duel Željezničar – Krupa (20 sati) i nedjeljni meč Sloboda – Sarajevo (18 sati) jučer su bili uvršteni u TV program Arena Sporta.

Međutim, danas je uslijedio novi preokret, a ova dva susreta bit će emitovana na platformi Moja TV na kanalima Moja TV Sport (HD) i Moja TV Sport 2 (SD).

U međuvremenu, Arena Sport je iz svoje programske šeme “skinula” najavljene utakmice sarajevskih premijerligaša, pa tako u rasporedu za subotu u 20 sati stoji da će Arena Sport 1 prenositi utakmicu iz Bijeljine u kojoj će snage odmjeriti Radnik i sarajevski Olimpik.

S druge strane, u nedjelju od 18 sati, u vrijeme utakmice na Tušnju, na istom kanalu (Arena Sport1) bit će emitovana emisija Kao nekada (uključenja u utakmice širom regiona).

I Fudbalski savez Bosne i Hercegovine na svojoj zvaničnoj internet stranici, naknadno je potvrdio je da će utakmice sarajevskih premijerligaša iz 8. kola naše elite biti emitovani na platformi Moja TV.

(faktor.ba)

PODIJELI