PODIJELI

Kakva promocija za Bosnu i Hercegovinu!

Dok političari spavaju, kradu, lažu i mažu vlastiti narod, iz susjedne države nam dolazi najbolji promoter BiH! Novak Đoković je stigao u Sarajevo. Najbolji svjetski teniser, jedan od najuspješnijih sportista svih vremena u svijetu, do četvrtka će boraviti u BiH.

Novak će biti gost nekadašnjeg golgetera i “ex” reprezentativca BiH. Emir Granov bit će Đokovićev domaćin u Sarajevu. Novak je došao s porodicom i boravit će na Igmanu u luksuznom ugostiteljskom zamku, na čistom zraku, u idiličnom ambijentu, kakav pruža ugođaj na planinskoj ljepotici.

Inače, prije rata u BiH Igman je bio svojevrsna oaza i baza sportskih klubova iz regiona. Nakon priprema na Igmanu Jugoplastika je postala košarkaška velesila i prvak Evrope. I Crvena Zvezda je prije pohoda na tron, na putu do evropskog i svjetskog prvaka pripreme obavila na Igmanu.

Novakove posjete Osmanagićevim piramidama, Trebeviću, Sarajevu, Igmanu, cijena je koja se ne može platiti. Zato veliki respekt za sportsku i ljudsku gromadu Novaka Đokovića. Političari, vi varate narod i kradete državu koju predstavljate, a ljudi poput Novaka promovišu ljepote Bosne i Hercegovine.

S. R.

PODIJELI