PODIJELI

Mnogo prašine se podiglo u bh. javnosti nakon meča 10. kola m:tel Premijer lige u kojem su se sastali banjalučki Borac i mostarski Velež.

Utakmica je završena pobjedom domaćina rezultatom 2:0, a nakon meča su gosti sa punim pravom okrivili sudiju Miloša Gigovića za poraz na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Miloš Gigović, sudija koji je nekoliko puta do sada bio pod suspenzijom zbog svojih loših odluka koje je napravio (ne)namjerno, ponovo je bio glavna figura na meču Premijer lige.

Ovaj sudija inače živi i radi u Banja Luci, pa je i uticaj Borca na ovaj meč poprilično diskutabilan.

Mostarska ekipa je ogorčena napustila Banja Luku, a šef stručnog štaba mostarskog Veleža je rekao kako se tok meča znao prije početka utakmice. Trener domaće ekipe, Vlado Jagodić, je poprilično drsko odgovorio Dudiću, a na samom početku utakmice, kada se već vidjelo na šta će susret da liči, Jagodić se obratio Dudiću riječima: ”Šta ti hoćeš, nije ti ovo Mostar”. Ova rečenica pokazuje sav bezobrazluk Banjalučana.

Optužbe sijevaju sa svih strana, a čini se da Velež ima argumente na svojoj strani. U javnost je takođe došao i video sa svim spornim momentima ovog meča.

Video sa spornim momentima pogledajte ispod:

PODIJELI