PODIJELI

Nekadašnji bh. fudbalski reprezentativac Ognjen Vranješ, koji se našao u centru skandala kada je na svojoj ruci istetovirao četničkog vojvodu Momčila Đujića. Zbog toga je izbačen iz reprezentacije, a nešto kasnije se našao u skandalu zbog regionalne pjevačke zvijezde Jelene Karleuše, sa kojom je navodno imao aferu.

Gostujući na Kurir TV u emiji Sceniranje, Vranješ je govorio da li će se ikada vratiti u reprezentaciju BiH, a njegov odgovor nije iznenadio, već je bio provocirajući, te je imao za cilj da svu odgovornost skine sa njega, praveći se da je iz nekog drugog razloga napustio našu reprezentaciju:

”Ja nemam problem sa njima već oni imaju sami sa sobom. Ti novinari kojim sam ja trn u oku iz ne znam kojeg razloga. Ja sam uvijek davao sto posto sebe za tu reprezentaciju, dok sam igrao, nizali smo uspjehe, svi su nas respektovali, sada reprezentacija gubi kući od Irana. Prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Argentine na Marakani brazilskoj i jedva nas je Argentina dobila 2:1, niko nas nije lako mogao dobiti”, rekao je Vranješ, te zatim dodao:

”Promijenili su se selektori, istumbali igrači, šta je u pitanju, ne znam. Zvanično sam se oprostio od te reprezentacije, ne bih se više vratio, stavio sam tačku na to. Ne želim da tu ginem, a da me neko sa tribine vrijeđa, a nemam nikakvu korist od toga. Oni imaju korist od mene, ja nemam nikakvu korist od njih”, rekao je Vranješ.

PODIJELI