PODIJELI

Ognjen Vranješ napustio je Prvi osnovni sud u pratnji dva advokata, a Jelena Karleuša se ponovo nije pojavila na ročištu, prenosi Kurir.rs.

Pjevačica se opravdala tako što je priložila umrlicu svoje majke Divne Karleuše, a advokati Ognjena Vranješa kažu da je sljedeći korak dolazak s policijom.

– Jelena se opet nije pojavila, očigledno izbjegavanje i primanje poziva, kao i privatne, krivične tužbe. Bili su njeni advokati. Nemamo ništa novo što vam možemo reći. Sljedeći korak je poziv preko policije, mi smo stavili prijedlog sudiji da se izda nalog za prinudno dovođenje. Sud misli da je preuranjeno i da će pokušati da uruče poziv preko policijske stanice – rekli su advokati Ognjena Vranješa.

Podsjetimo, u januaru su zajedničke fotografije i snimci iz Grčke pjevačice i sportiste zatresle region, svom navodnom ljubavniku zaprijetila i izvrijeđala ga na Facebooku.

Ognjen je već početkom februara protiv Jelene podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

PODIJELI