PODIJELI

Nema mira u svlačionici PSG-a. Naime, poslije vijesti da je Leonardo protiv trenera Tuchela, kao i Mbappe i nekolicina igrača i da na sve načine pokušava da dovede Allegrija u klub, stigle su nove o problemima koji su podijelili igrače.

Icardi je izgleda otkupljen, čime je propala mogućnost da novi ugovor bude ponuđen Cavaniju, odlazi Silva kome ističe ugovor, kao i Meunier i Kurzawa.

U pozadini traje tihi sukob između Mbappea i Neymara oko toga ko će biti lider, a Neymar zbog Messija i ne voli Icardija. Tuchel Brazilca vidi kao glavnog igrača, imao je problema sa Mbappeom, pa je jasno da u svlačionici vladaju klanovi.

Najnoviji sukob se dešava radi novca.

Naime, Kilyan Mbappe je predložio da igrači smanje primanja 70% jer je sezona završena prije kraja, i veći dio igrača je to prihvatio. To je način da se pomogne klubu, ali i obezbijedi novac za pojačanja.

Ali, druga strana se usprotivila. Pobunu prema tvrdnji “Figaroa” vodi Neymar, on ne želi da se odrekne svoje plate od 35 miliona eura. Na njegovoj strani su jasno Thiago Silva, Cavani koji odlazi, Herrera, Bernat, Di Maria…

Zbog svega toga sada se problemi multipliciraju, tim prije što Leonardo veruje da Neymarova pobuna nije iskrena, odnosno da on nema novac kao najveći motiv već nije odustao od želje da ode iz kluba. PSG se slaže, ali 150 miliona neće platiti niko, pogotovo ne Barcelona.

PODIJELI