PODIJELI

Fudbaleri Olimpika će u subotu (17 sati) u okviru 13. kola m:Tel Premijer lige gostovati ekipi Širokog Brijega gdjeće pokušati potvrditi sjajan rezultat iz prošlog kola kada su na Otoci iznenadili sastav Zrinjskog i slavili s 3:0.

Jedan od boljih iz tog meča, Mahir Karić, osvrnuo se kratko na trijumf protiv Zrinjskog, te je govori o narednom meču i protivniku.

– Dokazali da možemo da se nosimo sa svima i pobijedimo svaku ekipu.  Tri osvojena boda protiv Mostaraca nam puno znače. Sada su pred nama dueli u kojim moramo ponoviti pristup i igru kao u ovom susretu, smatra Mahir, te nastavlja:

– Široki Brijeg je imao dosta problema sa koronavirusom. I pored svega toga su pokazali da imaju dobar tim osvojivši bod na gostovanju u Tuzli, kada su bili bez više od pola tima. Na nama je da se potrudimo da budemo na nivou i da pokušamo da dođemo do jednog ili tri boda na Pecari. Atmosfera je odlična, dobro smo se spremili, analizirali protivnika i mislim da smo u stanju da ostvarimo svoj cilj, rekao je Karić.

PODIJELI