PODIJELI
FOTO: FK Željezničar

Legendarni veznjak reprezentacije BiH Zvjezdan Misimović, je jučer gostovao u emisiji oPsajd podcast, gdje govorio o svim pikanterijama koje su ga pratile kroz karijeru, a pored toga je pričao o svojoj trenutnoj ulozi u Savezu, te kako se biraju selektori naše reprezentacije.

Istakao je kako su u trci za selektora prije Bajevića bili Robert Prosinečki i Amar Osim, te kako je tada popularni ”Žuti” dobio prednost u odnosu na trenera Žaljezničara:

”Imali smo kriterije, napisali koji su najbolji u tom momentu. U tom trenutku je bilo još trenera u opticaju, bio je tu Meho Kodro, on je bio jako dobra opcija pošto je u prvom mandatu kada je bio u Savezu, imali smo neki nesporazum, ali je imao dobre ideje, no nije dobio realnu šansu, a i zna dobro situaciju dolje. Onda smo išli dalje, imali raznih razgovora, od Fatiha Terima do Dragana Okuke, glupo bi bilo sve nabrajati. Na kraju su ostali Amar Osim i Robert Prosinečki. Izvršni odbor je onda odlučio jednoglasno, ja nemam tu pravo glasa, rekao je Misimović za podcast oPsajd”

Izvor: oPsajd podcast

PODIJELI