Connect with us

Fudbal

Ovo je navodno nova djevojka Zdravka Mamića

Objavljeno prije

,

Nakon što je plasirana vijest da bi Zdravko Mamić uskoro mogao treći put stati pred oltar, mnogi su se počeli pitati ko je Hercegovka koja mu je navodno osvojila srce. Priča se da je riječ o 30 godina mlađoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini.

Pišu da se par svakodnevno može vidjeti u Mostaru, gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život, prenosi Index.

Navodno, Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine, dok je navodno bila Mamićeva tajnica.

Šuškanja o novoj romansi je potaknuo skupocjeni Range Rover koji je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti. Mlada Jelena zaključala je profile na društvenim mrežama, no na Instagram profilu jedne šminkerice jedna je Jelenina fotka ipak ostala dostupna za javnost, prenosi Index.

Mamić je, koliko se zna, još uvijek u zakonskom braku s Marinom s kojom ima dvije kćeri, Ivu i Luciju, dok iz prvog braka ima sina Marija.

NAJČITANIJE