PODIJELI

Nakon utakmice u Bijeljini Kemal Alispahić smatra da je bespotreno isključen, ali poslije trijumfa ne želi upirati prst niti u bilo koga. Međutim, ono što ga je iznenadilo je reakcija njegovog kolege Slavka Petrovića.

”Prije, a i nakon utakmice sam rekao da Radnik ima odličnu ekipu, dobre igrače i da su sa za razliku od nas više od mjesec dana u takmičarskoj formi, mi smo se skupili prije 15 dana pa smo ovu utakmicu dobili duhom, zajedništvom i ljubavi prema dresu i grbu Čelika”, kazao je Alispahić za Sportske.ba.

”Zasmetala mi je izjava kolege Petrovića kada je rekao da nijedan tim nije zaslužio pobjedu, eto on je priznao da oni nisu zaslužili, a mi smo pobijedili. Moram reći da su svi igrači odigrali, odlično, a Semir Pezer i Marin Popović su od danas ponajbolji igrači ne samo Čelika već i u BiH. Kao takvi zaslužuju, da i selektori na njih obrate pažnju.”

”Da je bilo više sreće mogli smo pobijediti i Metalleghe BSI. Međutim mi smo već zaboravili i ovaj meč sa Radnikom i za nas počinju pripreme za derbi sa Sarajevom. Ne bojimo se Bordo tima, naprotiv vjerujem u svoje igrače da će muški odigrati”, dodao je Alispahić.

PODIJELI