PODIJELI

Fudbaler Radnika ALeksandar Vasić potpisao je novi ugovor sa Radnikom.

Aleksandar Vasić je u Radnik došao u februaru 2015. godine, a u ovoj sezoni odigrao je 14 utakmica za ekipu Radnika. Ustalio se u prvoj postavi, a trenutno je jedini igrač koji nastupa za Radnik iz generacije koja je učestvovala u osvajanju Kupa BiH, kada je bijeljinski klub u dvomeču sa Slobodom iz Tuzle, postigao najveći uspjeh u svojoj istoriji.

Ovog ljeta Vasiću ističe ugovor sa Radnikom a niti jednog moment nije se dvoumio da nastavi saradnju sa bijeljinskim ligašem.

– I naredne tri sezone nosiću dres Radnika. Tako smo se dogovorili i drago mi je da je dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo. Cijenim Petrovića kao trenera, mnogo toga sam naučio od njega u prethodnom period. Zajedno smo osvojili Kupa BiH, imamo obostrano povjerenje te se nadam da ćemo u narednom periodu ponoviti uspjeh iz prethodnih sezona, rekao je Vasić.

Vasić je ugovor sa Radnikom potpisao na svoj rođendan čime je ovaj dan još radosniji za njega, ali i zasam klub. U svojoj karijeri Vasić je nosio dres “Mladosti” iz Velike Obarske, gdje je ponikao kao fudbaler, odakle je i pojačao ekipu Radnika

PODIJELI