PODIJELI

Emir Spahić, legendarni kapiten fudbalske reprezentacije BiH i jedan od najoiljenijih rerprezentativaca svih vremena među navijačima oporavio se nakon teške saobraćajne nesreće, a sinoć je ponovo zaigrao fudbal.

Legendarni Spaha se oglasio na svojoj zvaničnoj facebook stranici i ovu informaciju podijelio sa navijačima.

– Nakon više od deset mjeseci ponovno sam zaigrao fudbal. Prelijep osjećaj i ponos nakon teškog perioda pobijedili su strah i umor. Hvala KCUS-u, svim mojim doktorima i sestrama, hvala mom Denisu, hvala Oružanim snagama BiH, hvala bolnicama Gacko i Trebinje, hvala doktoru Buhi, hvala FSBiH, hvala mom Kemi, hvala mom Muhamberu, mom Ismarku, mom Saketu, hvala mom Mirsi, hvala mojim kolegama koji su mi stalno bili “na liniji”, hvala svima vama što ste bili uz mene! Posebno hvala i isprika mojoj užoj i široj porodici. Hvala Allahu što me je sačuvao – napisao je Spahić na svojoj Facebook stranici uz video sa malog terena.

Podsjećamo Spaha je prošlog ljeta, tačnije 30. augusta, doživio tešku saobraćajnu nesreću kod Gacka. Tada je zbrinut u bolnici u Trebinju, a potom je helikopterom Oružanih snaga BiH prebačen na KCUS u Sarajevo.

PODIJELI