PODIJELI

Fudbalska reprezentacija BiH za nešto manje od mjesec dana u Zenici dočekuje reprezentaciju Sjeverne Irske u okviru baraža za Evrospko prvenstvo, a samo par dana nakon toga igra mečeve Lige nacija protiv Holandije i Poljske.

Iako NFSBiH nije zvanično objavio spisak reprezentativaca poznato je nekoliko imena koje će naš selektor Dušan Bajević pozvati u reprezentativni tim.

Pored standardnih fudbalera u našoj reprezentaciji: Edin Džeko, Edin Višća, Ibrahim Šehić, Asmir Begović, Toni Šunjić, Amer Gojak, Armin Hodžić…, naš tim će biti pojačan i dolaskom Miralema Pjanića koji će biti spreman za ove mečeve, te će se na selektorovom spisku naći i nekoliko imena koji su briljirali u prvim utakmicama Lige nacija.

Tako će se na selektorovom spisku vjerovatno ponovo naći igrači poput Saničanina, Cipetića, Hajradinovića i Hadžiahmetovića, koji su zaista odigrali veoma dobre utakmice u Ligi nacija. Također, bh. napadač Elvir Koljić je na svom Facebook profilu objavio kako je i on ponovo pozvan od strane Bajevića.

PODIJELI