PODIJELI

Pratite strastvene kiteboarding majstore među kojima su Robby Naish, Ruben Lenten i
Richard Branson u velikoj filmskoj avanturi, ali i jednom od najboljih sportova svih vremena.

Chapter One: The Kiteboarding Legacy Begins, velika je i zabavna filmska avantura te putovanje širom svijeta koja prati najbolje od najboljeg iz svijeta kiteboardinga, a možete je gledati u 24. satnoj premijeri 10. oktobra na Red Bull TV.

“Kitesurfing je jedan od najboljih avanturističkih sportova svih vremena, mišljenja je jedan od protagonista ovog spektakla, Robby Naish. Također ističe da je to sjajan način da osjetite i istražite egzotična mjesta koja inače vjerovatno i ne biste.

Međutim, iako vrlo zabavan, kiteboarding nije bezopasan sport. Vidjet ćete u filmu tu borbu s valovima, posebno u dijelu filma kad Chapter One ekipa dolazi u Cape Town na tradicionalni Red Bull King of the Air event.

Osim toga, imate ćete priliku upoznati i inovativnu stranu kiteboardinga. Don Montague ima zadatak iskoristi kitesurfing tehnologiju i u druge svrhe. Ovdje pričamo o brzinskim rekordima, ali o tome svakako više u filmu.

Između ostalog, u filmu ćete imati i ekskluzivne VIP ture brojnim luksuznim lokacijama te vam stoga toplo preporučujemo da se udobno smjestite ispred svojih malih, srednjih i velikih ekrana i uživate u ovom avanturističkom filmskom ostvarenju.

Film će također biti dostupan na download kao i na zahtjev na iTunesu, ali i ostalim Red Bull TV digitalnim platformama.

Link za film na RBTV: http://www.redbull.tv/film/AP-1N9BJ75MH1W11/chapter-one

PODIJELI