PODIJELI
FOTO: Radio Sarajevo

Široki Brijeg i Luka Begonja dogovorili su sporazumni raskid ugovora koji je trebao biti na snazi do kraja sljedeće sezone. Ovaj 27-godišnji defanzivni vezni igrač na Pecaru je stigao iz zagrebačke Lokomotive i u protekle dvije sezone odigrao 59 utakmica i postigao tri pogotka te upisao dvije asistencije.

– Želim se zahvaliti svima u klubu i svim suigračima koji su me od početka odlično prihvatili. U Širokom Brijegu sam se osjećao kao kod kuće, kazao je Begonja na odlasku s Pecare i otkrio kako će, pored mnogih lijepih trenutka i utakmica, posebno pamtiti hercegovački derbi u kojem je Široki Brijeg u fantastičnoj atmosferi na Pecari savladao Zrinjski nakon preokreta (2:1).

– Široki Brijeg ne treba brinuti za budućnost, to je zdrava sportska sredina koja obiluje dobrim mladim igračima. Inače ne volim nikoga od svojih saigrača posebno izdvajati, ali moram to učiniti kada je u pitanju mladi Mateo Marić, koji je već sada odličan vezni igrač i može samo nastaviti napredovati, naglasio je Begonja.

PODIJELI