PODIJELI

Povodom utakmice 17. kola BHT Premijer lige BiH održana je konferencija za novinare u prostorijama bijeljinskog kluba. Štampi su na raspolaganju bili trener Nebojša Milošević i fudbaler Velibor Đurić, koji su saglasni u zaključku da će dati sve od sebe da zadrže drugu poziciju na tabeli.

Trener Nebojša Milošević je istakao da je Vitez ozbiljna ekipa.

”Vitez je ozbiljan protivnik. Sa trenerom Musom su dobili na dodatnom kvalitetu. Statistički podaci kažu da su kao gostujuća ekipa jedna od najboljih, 13 bodova su osvojili u gostima, a samo 6 kući. U poslednjih nekoliko utakmica su imali odlične rezultate, osim manje-više očekivanog poraza od Željezničara. Oni će ovde doći da se nadigravaju. U sastavu imaju nekoliko igrača koji su ranije igrali u Radniku, poznaju nas i svakako prate. Naredna utakmica je u okviru normalnih premijerligaških utakmica. Mi ćemo probati da budemo na gornjoj granici svojih mogućnosti”, kazao je Milošević dok je Đurić dodao:

”Mogu sa sigurnošću reći da nas očekuje tvrda i zahtjevna utakmica. Vitez ima nekoliko jako dobrih igrača i oni će uraditi sve što mogu da osvoje tri boda, odnosno da bi napravili rezultat koji im odgovara. Oni su ove sezone potvrdili da su jako dobri kao gosti, jer su od 19 bodova 13 ostvarili na strani. Bez obzira na sve to, mi ćemo sigurno dati svoj maksimum”.

Trener Milošević na ovoj utakmici ne može računati na povrijeđene Kojića, Fačića i Krsmanovića, te bolesnog Jankovića, dok je nastup mladog Pece neizvjestan.