Connect with us

Fudbal

Ronaldo porukom oduševio navijače: Sir Alex, ovo je za tebe!

Objavljeno prije

,

Cristiano Ronaldo je napustio Juventus i prešao u Manchester United. Ova vijest je odjeknula fudbalskim svijetom poput bombe. Ronaldo se konačno vraća ”kući”.

Jutros je Cristiano potpisao dvogodišnju saradnju sa Crvenim đavolima, a u međuvremenu se oglasio i na svom zvaničnom Instagram profilu jednom porukom prepunom emocija.

“Svi koji me poznaju, znaju za moju beskrajnu ljubav ka Manchester Unitedu. Godine koje sam proveo u ovom klubu i put koji smo zajedno prošli zlatnim su slovima upisani u historiju ove velike i nevjerovatne institucije.

Nakon svih vremena u kojima sam se vraćao da igram protiv Manchester Uniteda, pa čak i kao protivnik, oduvijek sam osjećao takvu ljubav i poštovanje navijača sa tribinama. Ovo su apsolutno tvari od kojih su satkani snovi.

Moja prva domaća liga, moj prvi kup, moj prvi poziv u reprezentaciju Portugala, moja prva zlatna kopačka i moja prva Zlatna lopta – svi oni su rođeni iz ove posebne veze između mene i Crvenih đavola. Historija se pisala u prošlosti i historija će se pisati još jednom! Imate moju riječ!

Ovdje sam! Vratio sam se tamo gdje pripadam! Učinimo to ponovo!

P.S. Sir Alex, ovo je za tebe…”, poručio je Ronaldo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

NAJČITANIJE