PODIJELI

Dinamo Zagreb je dogovorio spektakularan prelazak jednog od ključnih igrača Rijeke u svoje redove. U pitanju je 25-godišnji Marko Lešković kojega tek ljekarski pregled dijeli od potpisa ugovora!

”Naravno da sam jako sretan što dolazim u Dinamo. Svi znamo kakav je Dinamo klub, znam da se ovdje traže samo pobjede i trofeji i jako se veselim što ću, siguran sam nakon ljekarskog pregleda, biti dio Modrih! Htio bih se od srca zahvaliti Rijeci i njihovim navijačima na svemu, proveo sam tamo tri krasne godine, ali kako to obično bude u sportu jednostavno je došlo vrijeme za rastanak. Znam da me u Dinamu čeka jaka konkurencija, tako to i treba biti u ovako velikom klubu, ali vjerujem u sebe i da ću se nametnuti treneru Kranjčaru”, rekao je Marko nakon što je sve dogovoreno.

Marko je rođen u Našicama, a karijeru je počeo sa osam godina u Osijeku gdje je bio skroz do seniorskih dana. Sjajne igre privukle su pažnju mnogih klubova, ali Marko se odlučio za Rijeku i u ljeto 2013. godine preselio na Kantridu. Tamo je dodatno napredovao, izborio i status reprezentativca Hrvatske te upisao jedan nastup da bi na kraju, kao “šlag na tortu”, stigao poziv Dinama.

Marko će u subotu obaviti ljekarski pregled i nakon toga, bude li sve u redu u što se uopšte ne sumnja, potpisati petogodišnji ugovor s najboljim hrvatskim klubom!

PODIJELI