PODIJELI

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije želi veliko ime, želi da oduševi javnost nakon ispadanja njegove selekcije iz baraža za Euro i nakon napada velikih fudbalskih imena na njegov i na račun FSS-a.

Tako je, kako prenosi “Informer”, zvao i Arsena Wengera da bude selektor srbijanskog nacionalnog tima.

“Kokezi se dopao prijedlog jednog od saradnika iz sportskog sektora da bude angažovan stranac na mjestu selektora, ali je insistirao da to bude neko čiji bi dolazak izazvao divljenje javnosti. On ne bi žalio novac da dovede inostranog stručnjaka, ali isključivo nekog iz samog vrha evropskog fudbala. Bio bi spreman da obori rekord kad je riječ o selektorskoj plati, a dosad je u Srbiji najviše zarađivao pokojni Radomir Antić, koji je poslije izborenog plasmana na SP 2010. dobio ugovor na 1,2 miliona eura godišnje”, rekao je izvor ”Informera”.

Hoće li baš Francuz biti novi selektor “Orlova”? Izgleda da je već sada jasno.

“Francuz je u 72. godini i odavno je prošao trenerski vrhunac. Poslije dve godine pauze veliko je pitanje da li je uopšte više zainteresovan da se vraća fudbalu. Wenger se lijepo izrazio o srpskim igračima i reprezentaciji, zna da Srbija ima mlad i vrlo perspektivan tim, za koji vjeruje da mu je mjesto na sljedećem Mundijalu. Ipak, ljubazno je odbio da baš on pokuša da odvede “Orlove” u Katar”, kaže pomenuti izvor.

PODIJELI