PODIJELI

Organizatori Wimbledona su se u historiji susretali s raznim problemima, ali Serena Williams ih je dovela u situaciju u kakvoj nikad nisu bili, prenosi Index.hr.

Amerikanka je u petak prije početka turnira sa sestrom Venus trenirala na terenu broj 15. Kako piše Daily Mail, koji je objavio i ekskluzivne fotografije, Serena nije nikako mogla ući u udarac i bila je strašno ljuta na sebe. U jednom trenutku je vikala i četiri puta raspalila reketom u travu i slomila ga. Bacila ga je pokraj klupe, uzela stvari i ljutito odšetala s terena.

Njezini udarci ostavili drastično su oštetili nove travnjake koji su bili savršeno pripremljeni za početak turnira, a skupljači loptica su morali skupljati dijelove njezina reketa s trave. Ove nedjelje, devet dana kasnije, objavljeno je da je Amerikanka kažnjena s 8000 funti (65.000 kuna) zbog nesportskog ponašanja i uništavanja inventara kluba.

“Dosta je trave uništeno, kao i sam teren. Pripremalo se, radilo dosta da tereni budu što bolji. Serena nas je šokirala. Vidjet ćemo kako će se završiti sve. Ovakvo ponašanje nije primjereno i bit će vijećanje o ovome”, naveli su iz Organizacionog odbora.

PODIJELI