PODIJELI

Teška vremena obično zahtjevaju posebne mjere, a sve više građana u našoj zemlji stavlja na raspolaganje lokalnoj zajednici kako bi pomogli onima kojima je u ovo vrijeme pomoć najviše potrebna.

Ozbiljnost situaciji shvatili su i u Odbojkaškom klubu Ilidža, koji je obavijestio općinske stukture o spremnosti svih punoljetnih članova ovog sportskog kolektiva da pomognu onima kojima je pomoć potrebna, o čemu su se oglasili putem Facebook stranice.

– Rukovodstvo Odbojkaškog kluba Ilidža obavijestilo je općinske stukture o spremnosti svih punoljetnih članova našeg sportskog kolektiva da pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

Veliki broj članova našeg kolektiva, među kojima i seniora i seniorki, i dalje su maloljetni, na šta smo jako posebni. Ipak, oni koji su stariji od 18 godina shvatili su važnost i delikatnost trenutka za sve, kako u lokalnoj zajednici, tako i u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Igrači, igračice, treneri i uprava stavili su se na raspolaganje građanima Ilidže, na čemu su u općini Ilidža posebno zahvalni. Već sutra (ponedjeljak) nadležni iz općine bi trebali naše članove organizovati za učešće u aktivnostima u kojima mogu pomoći i biti korisni.

Svim građanima Ilidže, kojima možemo pomoći u skladu naših mogućnosti, mogu nas kontaktira na broj 061/216681 li putem e-maila odbojkaškiklub.ilidža@gmail.com.

(Faktor.ba)

PODIJELI