PODIJELI

Dvojica državljana Srbije u pritvoru su zbog sumnje da su učestvovali u napadu na Darka Kovačevića, što potvrđuje pisanje Kurira da je metak naručen iz Beograda.

Istraga atentata na Darka Kovačevića donosi nove šokantne detalje – veče prije pucnjave na slavnog fudbalera na istom mjestu uhapšena su dvojica Srba koji su imali pištolje s prigušivačem!

Ovu informaciju iznose grčki mediji, što potvrđuje jučerašnje pisanje Kurira da postoji sumnja da je atentat naručen iz Beograda! Iako su najavljivali da će tražiti pomoć, grčka policija još nije kontaktirala sa MUP Srbije. Slavni fudbaler juče je pozvan da dopuni svoje izjave policiji, a posljednje informacije govore i to da je metak koji je ispaljen zapravo bio upozorenje za Kovačevića, a ne onaj kojim bi ga ubili, piše Kurir.

I upravo taj metak upozorenja je navodno naručen iz Srbije jer, prema pisanju pojedinih grčkih medija, cela akcija ima neku vrstu potpisa ovdašnjeg podzemlja. Automobil koji je korišćen tokom napada je ukraden, zamijenjene su mu tablice, pa je zapaljen, a navodno je i pištolj „glok“, iz kog je pucano, poznat u srpskim krugovima.

Još jedna činjenica zbog koje grčka policija sve više sumnja da je napad dirigovan iz Srbije jeste i prošlogodišnji eksces, kada je ispred stana Darka Kovačevića nađena krv. Tada je naš bivši fudbaler, u tom trenutku sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, izjavio da se sam povrijedio i nije želio ljekarsku intervenciju. Ustanovljene su povrede na glavi i ruci, a jedan od komšija rekao je da je Darko izgledao kao da se upravo vratio iz nekog izlaska, pa je cijeli slučaj brzo zaboravljen.

Sada se nanovo otvara pitanje da li se Kovačević u maju zaista sam povrijedio (glava i ruka) ili je i tada došlo do nekog fizičkog obračuna koji je mogao da preraste u pucnjavu od prije nekoliko dana.

PODIJELI