PODIJELI

Saigrači iz Fulhama Aleksandar Mitrović i Abuobakar Kamara ne uspjevaju da pronađu zajednički jezik ove sezone, a kako javljaju engleski mediji u utorak je sukob eskaliralo u tuču.

Dva fudbalera su se, navodno, fizički obračunala na času joge!

Incident se desio na klupskom času joge, a trener Claudio Ranieri je u toku vežbi opuštanja u jednom trenutku video Mitrovića i Kamaru koji su uhvatili jedan drugog za vrat. Morali su da reaguju saigrači, kako bi ih razdvojili. Do sukoba je došlo kada je srbijanski reprezentativac smatrao da je Kamara bezobrazan i nekulturan prema instruktoru joge.

Dva igrača su ranije ušla u sukob na prvenstvenom meču u 20. kolu Premijer lige protiv Huddersfiela (1:0) kada su se posvađali oko izvođenja jedanaesterca. Nakon meča je strateg “kolibara” Ranieri izjavio da je “želio da ubije Kamaru”, ali je Mitrović pokušao da smiri situaciju.

– Imali smo malu raspravu zbog penala, jer mislim da je to moj posao. Kamara ne misli tako, ali ja to poštujem. Radio sam slične stvari u prošlosti. Nemam problem sa tim, promašio je i to je dio fudbala – rekao je Mitrović tada poslije meča.

Iz Fulhama se još uvijek nisu oglašavali u vezi sa situacijom koja još nije detaljno razjašnjena.

PODIJELI